Treceți la conținutul principal

Invata cum sa cresti marijuana

Ai intrat pe acest website pentru ca vrei sa inveti cum sa cresti canabis si esti interesat de un curs online care te invata cum sa cresti marijuana. In ciuda a ceea ce ai auzit, cresterea canabisului este destul de usoara odata ce aveti informatiile corecte. Daca ai vointa de a creste, cateva minute in plus in fiecare zi si un spatiu de crestere ai deja tot ce e necesar pentru ati creste propriul cannabis.
Cannabisul numit si iarba. In general se face referinta la muguri uscati ai planteti de cannabis feminine. Plantele de cannabis pot creste in majoritatea mediilor de viata, iar unele plante de cannabis cresc natural in toate colturile lumii.
Plantele de sexul feminin sunt crescute pana cand muguri pot fi recoltati, uscati si “tratati” pentru ca apoi muguri sa poata fi consumati (fumati, vaporizati sau mancati) in scop recreational sau medical.
Iti place cannabisul, sau ai nevoie de el pentru motive medicale sau nu vrei sa platesti pentru el. Sau poate nu gasesti pe nimeni sa iti vanda.
In orice caz, cultivarea canabisului poate fi un mod relaxant de ati petrece timpul liber si iti poate salva multi bani.

De ce ai vrea sa cultivezi cannabis
-economisesti bani – in comparative cu cumpararea canabisului, cresterea lui e mult mai ieftina
-motive de sanatate
-siguranta personala – nu vrei sa ai deaface cu traficanti de droguri sau alte personae pentru ati procura canabisul
-aprovizinare constanta – nu ramai niciodata fara
-canabis de buna calitate si alegerea soiului – produci exact ceea ce vrei

Inainte sa incepi sa cultivi, trebuie sa intelegi legile tari unde locuiesti. La momentul crearii acestui articol legile din Romania nu permit acest lucru.
Canabisul este o buruiana salbatica care se adapteaza foarte usor climatului. Plantele de cannabis pot fi foarte usor crescute daca aveti informatiile corecte si stiti ce sa faceti. Poate parea imposibil sa incepeti daca este prima data cand cresteti, dar acest website va poate ajuta.
Cat timp dureaza pana cand muguri pot fi consumati?
Dupa ce incepeti sa cresteti, de obicei dureaza cel putin 3 luni pana la recolatare pentru cele mai multe plante (unele plante dureaza mai mult, altele dureaza mai putin, iar daca cresteti plante mai mari va dura mai mult)
Dupa recoltare mugurilor le trebuie in jur de o saptamana ca sa se usuce. In cele din urma, pentru o mai buna calitate, majoritatea cultivatorilor doresc sa-si trateze muguri timp de doua saptamani pentru a obtine un gust mai fin. Dupa tratare timp de 2-4 saptamani, muguri se vor simti mai puternici si vor fi mai putin susceptibili de a provoca dureri de cap sau anxietate.
In total trebuie sa te astepti la o perioada de 4 luni pentru o recolta de cannabis.
Timp de crestere
~3+ luni pentru recoltare
~1 saptamana pentru uscare
2+ saptamani pentru tratare
Total 4 luni

Cultivarea canabisului
Plantele de cannabis sunt considerate buruieni cu nevoie simple. Plantele dvs. de cannabis se vor dezvolta atata timp cat le dati ce au nevoie.
Pentru a creste planta are nevoie de:
1.Lumina (are un effect foarte mare asupra randamentului)
2.Aer (aerul proaspat fiind cel mai bun)
3.Mediu de crestere (locul de crestere, solul nu e singura optiune)
4.Temperatura potrivita (temperature camereri e perfecta pe timpul zilei, noaptea planta nu poate suporta frigul)
5.Ingrasamant
6.Apa
Indiferent daca cresti marijuana afara sau inauntru, trebuie sa te asiguri ca planta primeste aceste sase resurse.
Care este cea mai frecventa gresala a noului producator? Lipsa informari
Una dintre cele mai frecvente greseli facuta de noii cultivator este aceea de a efectua experimente impulsive si de a le rani sua chiar de a-si ucide plantele.
Intodeauna ar trebuie sa faceti cel putin o cautare rapida pe google inainte de a incerca orice tehnica noua.
De ce sa experimentati pe plantele voaste cand puteti invata de la cineva care a experimentat inaintea voasta.
Ce ingrasamant pot sa folosesc?
Nu va doriti sa va pierdeti intreaga recolta pentru ceva care a fost deja incercat si dovedit ca nu functioneaza, asa ca asigurati-va ca va informati inainte si experimentati cu prudenta.
O alta problema comuna a noilor cultivator este tendinta de a sari peste pasii esentiali cum ar fi mentinea unui pH adecvat sau procurarea de ingrasamant neadecvat. Sar putea sa fi norocos si sa reusesti sa cresti fara sa iei acesti pasi, da rai sanese mari ca plantele tale sa moara si sa nu produca nimic.
Poate fi foarte usor sa cresti marijuana cu informatiile corecte. E ca si cum ai creste orice alta planta. Daca urmezi un set dovedit de pasi, inainte sa iti dai seama, vei recolta primi tai muguri.
Incepe prin a citi acest ghid simplu de crestere a canabisului si veti avea in curand toate cunostintele de care aveti nevoie pentru a incepe sa produceti primii vostri muguri.
Lumina (planta de cannabis are nevoie de mai multa lumina decat plantele obisnuite)
Multi crescatori le place sa creasca afara in aer liber. Ca sa cresti afara ai nevoie de un loc privat in care planta poate sa primeasca 8+ de soare pe zi.
Planteaza in primavera, recolteaza in toamna.
Planta de cannabis creste foarte repede intr-un timp foarte scurt , si are nevoie de foare multa lumina ca sa creasca si sa produca muguri. In salbaticie o planta de cannabis poate creste la diminsiunea unui copac in mai putin de un an, folosind doar lumina soarelui pentru a creste.
Noi crescatori se gandesc sa creasca planta de cannabis in casa langa o fereasta luminata. De obicei lumina de la geam nu va fi destula. Desi o planta de cannabis tanara se pare ca poate creste langa geam, de obicei planta de cannabis sar putea sa nu infloreasca sau sa infloareasca foarte putin si sa nu produca muguri deloc.
Plantele crescuta in interioar au aproape intodeauna nevoie de becuri pentru  a obtine muguri.
Cultivatori interiori folosesc becuri cu o priza programabila ca sa imite soarele. Acest lucru automatizeaza pornirea si oprirea luminilor. Exista multe becuri de dimiensiuni diferite, de la beuri CFL pe care le folositi deja in casa dvs. pana la becuri mai mari, mai specializate care pot produce o lumina mai puternica.
Exista optiuni de crestere interioara pentru aproapte toata lumea, chiar daca aveti un buget mic, sau un spatiu mic unde sa cresteti, indiferent daca doriti sa creasca intr-o galeata sau intr-o camera intreaga.
Cultivatori de interior au nevoie de un spatiu privat si becuri
Planta de cannabis are doua etape: vegetates si inflorire
Iată ciclul de viață al canabisului în sălbăticie:
-semintele se planteaza in primavara
-planta creste toata vara
-zilele se fac mai scurte
-planta de canabis incepe sa faca flori
-polenizare
-recolta
-planta moare din cauza ierni

De ce este important acest lucru?       
Plantele de canabis trec de la sămânță la moarte în doar un an și au o anumită ordine pentru etapele lor de viață. Acest lucru este foarte important pentru tine să înțelegi ca cultivator.
SAMANTA>INSAMANTARE>VEGETATIV>INFLORIRE>RECOLTARE
O plantă va continua să crească vegetativ (doar tulpini și frunze), atâta timp cât planta “crede” că este primăvara devreme sau vara. În aer liber acest lucru se întâmplă în mod natural, odată cu schimbarea anotimpurilor. În interior, crescătorii trebuie sa foloseasca un timer pentru a “spune” plantei când începe să înflorească.
Etapele de viata
Vegetativ – tulpini si frunze
Inflorire – muguri si flori
Pare a fi simplu si chiar e. Amintiți-vă că există două etape ale vieții pentru canabis, mai întâi stadiul vegetativ, apoi faza de înflorire (care este urmată de recoltare).

Planta de sex feminin si masculin
Plantele de canabis gen diferit. Fiecare plantă crește într-o plantă “masculină” sau “feminină”. Deși aproximativ jumătate din plante sunt de sex masculin sau de sex feminin, doar plante de sex feminin produc muguri. Îndepărtarea plantelor de sex masculin de împiedică, de asemenea, polenizarea.
Majoritatea cultivatorilor sunt interesați doar de creșterea plantelor femele, pentru a putea recolta mugurii.
Plantele de canabis feminine produc muguri
Plantele de canabis prezintă mai întâi sexul la sfârșitul stadiului vegetativ sau la începutul fazei de înflorire.
Plantele de canabis pentru bărbați produc numai polen, nu produc muguri și puține plante masculine produc o cantitate semnificativă de THC sau de alți canabinoizi.
Merită repetat. Plantele sex masculin nu produc muguri cu THC. Cei mai mulți cultivatori îi aruncă la vedere.
Plantele de canabis de sex masculin nu produc muguri
Nu exista nici o modalitate de a determin genul unei plante privind semintele sau plantele cand sunt tinere.
Atât plantele de sex masculin cât și cele de sex feminin de canabis arată exact la fel până când acestea încep să înflorească. Au existat mituri si trucuri despre cum sa faci diferenta dintre planta de sex masculuin si feminin de la o varsta frageda, dar nici unul nu functioneaza de fiecare data. Până în prezent, chiar și oamenii de știință nu știu exact ce determină ca unele plante să devină bărbați, iar unele plante să devină femei.
Pentru majoritatea cultivatorilor, va trebui să identificați sexul plantelor dvs. cât mai curând posibil și să eliminați cu promptitudine orice mascul, înainte ca acestea să vă contamineze femelele.
Cum să obțineți semințe sau clone – Alegerea soiului potrivit
Cele mai populare metode de a obtine seminte sau clonde de canabis sunt in persoana sau prin intermediul bancilor online de seminte.
Dacă doriți să reduceți incertitudinea și sa va asigurat că întotdeauna creșteți canabis de calitate superioara, trebuie să începeți cu gene foarte bune.
La fel ca si animalele plantele au genele lor. Fiecare planta de canabis este un ameste de trasaturi de la cei doi parinti.
Deoarece genetica are un impact atât de mare asupra rezultatelor dvs., este important să știți puțin despre genetica plantei cu care lucrați.
Exista trei tipuri principale de plante de canabis: indica, sativa si hibride(plantele hibride sunt un ameste de indica si sativa)
Aceste tipuri nu sunt fixate in piatra. Aproape toate plantele de canabis care exista sunt hibride. Unele plante sar putea sa fie mai mult indica iar altele mai multi sativa.
Exista de asemenea, un alt tip foarte important de canabis: „Ruderalis”
Indica, Sativa & Hybrids
Indica
Plantele Indica au tendinta de ca creste fi late si scurte de inaltime.
Sativa
Plantele sativa cresc mai mari, au cerinte mai mari de lumina si necesita mai mult timp pentru a se maturiza decat plantele indica, astfel incat o planta de cannabis sativa va avea nevoi diferite. Sativa are adesea frunzele subtiri, in timp de indica au frunzele mai groase, rotunde.
Hibrid
Este deseori cel mai simplu să crești plante de marijuana care au trasatura hibridă, deoarece au fost crescute pentru a purta cele mai bune trăsături ale sativa și indica.
Ruderalis
Acest soi va incepe sa infloreasca, indiferent de programul sau de lumina. Când creșteți soiuri de canabis de tip Ruderalis, cum ar fi Lowryder, puteți da plantei până la 18 ore de lumină pe zi pentru întreaga creștere și planta dvs. va fi pregătită pentru recoltare în aproximativ 3 luni. Datorită ciclului de viață scurt, acest tip de canabis, în general, nu cresce mai mari de 60 cm.
Daca cautati ce fel de soi sa cresteti, acordați o atenție deosebită cerințelor de lumină, timpului de creștere etc.,

Semintele
Semintele sunt o modalitatea buna pentru multi oameni sa inceapa sa creasca, deoarcere pot fi usor de cumparat de pe internet si livrate discret aproape oriunde in lume.
Cele mai bune seminte de canabis sunt de obicei dure si de culoare inchisa. Daca aveti seminte de canabis mici si albe, acestea sunt adesea imature si nu vor germina.
Exemplu de semințe bune de canabis
Semintele pot fi pastrate in frigider pana cand sunteti gata sa le folositi, dar nu este recomandat sa le inghetati.
Semintele care sunt tinute intr-un loc racoros,uscat departe de lunia vor ramane viabile timp de cinci ani sau chiar mai mult!
Uneori veti gasi seminte bune in marijuana pe care o cumperi (aceste seminte se numesc „bagseed”), aceste seminte pot fi cu siguranta folosite pentru a incepe sa cresteti.
Multi cultivatori incep sa creasca folosind aceste seminte. Aceasta este o modalitate excelenta de a incepe, iar multi cultivatori deja au recoltat muguri de la aceste plante.
Unii cultivatori au foarte mult noroc folosind aceste seminte si ajung sa obtina rezultate excelente. Dar, uneori crescatorii ajung sa creasca muguri care nu sunt la fel ca cele in care s-au gasit semintele.
Pentru rezultate bune, cumpara semintele de la surse de incredere.
Achizitionarea de seminte online va permite sa folositi doar seminte feminizate si va permite de asemenea, sa alegeti soiul cel mai potrivit pentru cerintele dvs.

Clonele
Clonele reprezintă o copie exacă a unei alte plante. Când incepeti cu o clonă, vă puteți aștepta ca plant sâ creascâ și să producă muguri într-un mod foarte asemănător cu planta mama de la care provine. Acest lucru poate fi util pentru producători, deoarece aceștia șstiu exact la ce să se aștepte.
Pentru a obtine seminte clone, trebuie sa cunoasteti pe cineva care are deja plante de cannabis. Nu stim sa existe o modalitate de a comanda in mod constant clone online.
Incepand sa plantati clone, va puteti economisi cateva saptamani pana la o luna, comparative cu semintele normale, deoarece acestea se dezvolta mai rapid.
Folosirea clonelor in loc de seminte obisnuite garanteaza genul plantei dvs. deoarece clonele au exact aceeasi genetica ca si planta mama, inclusive genul.
Daca aveti deja plante de sex feminine, le puteti clona pentru a face mai multe plante fara a fi nevoit s ava faceti grij cu privire la sexul plantelor sau la crearea de seminte.
Daca clona dvs. nu a prins inca radacini, atunci doriti s ava asigurati ca ramane umeda si ca are lumina pana cand dezvolta radacini.
Clonelor de canabis le place caldura si umiditatea. Ca primavara.
Odata ce clona a inceput sa creasca (de obicei dupa cateva zile), atunci puteti pune luminile mai aproape si sa o hraniti cu substante nutritive. In acest moment tratati clona ca o planta de canbis in stadiul vegetativ(prima etapa a vietii)
Costul
In aer liber, costul este, in general mai mic decat in interior – nu ai nevoie de luminia sau electricitate, doar de sol si lumina solara, partea dificila de a creste in aer liber este gasirea unui loc bun, care este privat care poate asigura 8 ore de lumina pe zi.
In interior, costul depinde de configuratia dvs.
Cultivarea în interior sau aer liber
Exista multe lucruri de luat in considerare atunci cand va decideti daca sa cresteti planta in interior sau aer liber.
Daca traiesti in oras, ai multi vecini singura ta solutie e sa cresti in interior.
Majoritatea oamenilor au deja o idee despre ce doresc sa faca.
Inauntru
Cei care cresc in interior au mai mult control asupra plantei, ceea ce inseamna ca pot prouce in mod constant dar au si mai multa responsabilitate. Daca nu aveti grija de plante sar putea sa moara.
Ce spatiu de interior e cel mai bun?
Puteti creste canabis oriunde este acces la apa si aer proaspat…
Noi credem ca cel mai bun spatiu pentru incepatori sunt corturile. Dar asta depinde de dvs. si de bani pe care doriti sa ii investiti. Costul de achizitie al unui cort e redus. Un cort de calitate are loc pentru a agata lumina, pereti care reflecta lumina, si ventilatie.

Daca va ganditi sa cresteti in interior, trebuie sa luati in considerarea temperatura spatiului dvs. de crestere (cel mai probabil temperatura va creste odata ce porniti becurile)
Plantele de canabis tinere se dezvolta cel mai rapid cand temperaturile sunt in intervalul de 20-30 °C.
Cand plantele ajung in stagiul de inflorire, cel mai bine e ca temperatura sa fie intre 18-26 °C.
Pentru ca temperatura e importanta, cel mai bine e sa ai un control in locul de crestere. Daca cresteti inauntru, in general cu cat becurile sunt de o putere mai mare cu atat vor emana mai multa caldura.
Daca cresteti cateva plante intr-un cort sau intr-o cutie de obicei puteti instala un ventilator pentru a scoate aerul cald.
Exterior
Daca cresteti canabis in exterior de cele mai multe ori costurile vor fi mult mai reduse decat in interior.
Desigur, atunci cand cresteti afara, nu este intodeauna posibil sa controlati perfect mediul. Daca este uscat, va trebuie sa udati plantele.
Cand vine vorba de temperatura, daca crezi ca e prea cald afara pentru tine, cel mai probabil e prea cald si pentru plante. La fel ca oamenii, plantele de canabis pot muri daca sunt expuse la temperaturi de inghet.
Deci daca stati intr-o zona extrem de fierbinte sau foarte rece, este posibil sa trebuiasca sa luati masuri suplimentare pentru a va proteja plantele, cum ar fi amenajarea unei mici sere.
Alegerea mediului de crestere
Foarte multi incepatori se gandesc sa creasca plantele in pamant.
Pantul este mediul de creste cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizati, si unul dintre cele mai raspandite metode de crestere, dar nu e singurul.
Pamant – Cel mai folosit, intuitiv
Inert (fara sol) – Intuitiv, creste mai rapid decat in sol
Hidroponic – Creste cel mai rapid, randament mai mare
Fiecare mediu de cultivare are cerinte diferite de ingrijire. Voi vorbi mai multe despre aceste optiuni pentru a va ajuta sa alegeti mediul de crestere ca este portivit pentru locul de crestere si nivelul de experienta.
In continuare voi vorbi doar despre cresterea plantelor in pamant.
Ca sa cresti canabis in pamant tot ce trebuie sa faci e sa alegeti un pamant bun pentru plantat si sa puneti samanta in pamant. E indicat sa folosit un pamant de buna calitate care poate asigura nutrienti necesari plantei.
Unii cultivatori sustin ca cresterea canabisului in sol produce muguri cu gust si miros mai placut.
Ce dimensiune a giveciului trebuie sa folosesc?
De regula dimensiunea giveciului ar trebuie sa fie de 8-10 l si o inaltime de 30 cm. Aceasta nu e dimensiunea perfecta deoarece unele plante cresc difer.
Daca nu sunteti hotarat ce fel de giveci sa folositi cel mai bine sa alegeti unul mai mare, deoarece unul foarte mic va face ca planta sa creasca mai greu.
Nu e bine sa transferati planta in special in stagiul de inflorire, cel mai bine e sa aveti planta in giveciul final cu doua sapamana inainte sa infloreasca.
Lumina
Daca cresteti canabis afara, in general soarele e tot ce aveti nevoie. Tot ce trebuie sa faceti e sa va asigurat ca planta e intr-un loc unde poate primit 8+ ore de lumina pe zi.
Ce trebuie sa iti in considerare cand cresti afara e ca trebuie sa plantezi in primavara si sa recolteti in toamna.
In cazul in care ai de gand sa cresti inauntru, va trebuie sa asiguri lumina de care plantele au nevoie ca sa creasca.
Ca sa cresti in interior ai nevoie
Priza – cu protectie de tensiune
Timer – toti crescatori ar trebuie sa aiba unul. Acesta va stunge si aprinde luminile automat.
Cele mai comune tipuri de becuri folosite sunt:
HID , CFL si LED.
High Intensity Discharge (HID) 
Considerate „standardul” pentru crescatori de iarba, aceste becuri sunt puternice si dau un randament bun. Cu cat folosesti becuri mai mare cu atat ele vor emana mai multa caldura care va trebuie scoasa afara. Becurile de dimensiuni mici sunt mult mai usor de folosit de incepatori.
Becurile CFL
Becurile CFL folosesc putina energie si sunt perfecte pentru a creste plante tinere si clone. Aceste becuri sunt cel mai adesea folosite in stagiul de vegetatie a plantei, care este primul stagiu. Multi crescatori schimba becurile atunci cand planta a ajung la stagiul de inflorire deoarece aceste becuri nu sunt suficient de puternice pentru un randament maxim. (plantele de canabis au nevoie de foarte multa lumina in stagiul de inflorire)
Becurile LED
Becurile LED sunt nou aparute si se pare ca aceste becuri dau un randament mai mare, produc muguri de calitate mai buna, folosesti mai putina electricitate si emanand mai putina caldura.

Acum sti tot ce e nevoie pentru a planta canabis!

Comentarii

  1. Foarte interesant! Nu-mi vine să cred că așa ușor dar na in din. Sincer nc n-am incercat dar na. :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am așa ceva dar nu am făcut cum ați spus,dar mai mult am lăsat la întuneric câteva zile și după aceea l-am băgat în seră doar apa le pun și au nutrienți lor din pământ fertil de la magazin

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma poate ajuta Și pe mine cineva cu o informație ce nu o găsesc aici?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma poate ajuta și pe mine cu o informație ce nu o găsesc aici??

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma poate ajuta și pe mine cu o informație ce nu o găsesc aici??

    RăspundețiȘtergere
  6. Lumina led crestere indoor gasiti pe mastergrow.ro
    Cutii de crestere (complete cu tot cu lumina)
    Livrare in 7 zile in Romania, produse PREMIUM.

    https://www.Mastergrow.ro

    Led indoor / Grow Box complet / Lampa pentru cresterea plantelor / Produse Premium

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum se formeaza imaginea pe retina?

Excitantul specific al ochiului este lumina, ale cărei raze traversează suprafeţele refractoare (corneea, cristalinul și corpul  vitros), apoi ajung la retină. Sub acţiunea energiei razelor de lumină, la nivelul retinei au loc următoarele fenomene: • celulele pigmentare formează pseudopodii care se întind printre celulele fotoreceptoare. Sub acţiunea razelor luminoase rodopsina din celulele cu bastonașe și iodopsina din celulele cu conuri se descompune. Anume acestor reacţii chimice li se atribuie rolul de bază în formarea pe retină a unei imagini reale, mai mică, inversată • celulele fotoreceptive formează un potenţial de acţiune, care este condus pe calea nervilor optici la segmentul central al analizatorului vizual din lobii occipitali, unde se transformă în senzaţii  vizuale. Efectul produs de lumină asupra retinei nu dispare odată cu întreruperea acţiunii excitan-tului. Persistenţa imaginii vizualizate se explică prin faptul că reacţiile chimice care decurg sub acţiunea lumi

Cum ochii percep culorile?

Perceperea culorilor se realizează datorită celulelor fotoreceptoare cu conuri care au un prag fotosensibil ridicat și o acuitate vizuală mare. Ele asigură vederea la lumină puternică și perceperea culorii obiectelor. Celulele cu conuri au o sensibilitate specifică la spectrul roșu, albastru și verde. Celulele cu bastonașe sînt foarte sensibile la lumină, fiind receptori nocturni. Ele nu pot furniza detalii despre structura și culoarea obiectelor